Målet er bedre fødder

Alle fortjener sunde og velplejede fødder. Et fast grundlag for en sund og afbalanceret hverdag. Følelsen af velvære og friheden til at gå ud i livet, som man drømmer om det.

Det er den oplevelse du som fodbehandler ønsker at tilbyde dine patienter, hver gang de sætter sig i stolen på din fodklinik. Dit fokus fra mandag til fredag. Better Feet er skabt af en passion for at servicere dig, der hjælper folk med at få bedre fødder. Med ønsket om at give kompetent rådgivning og alle fornødne redskaber til at levere den bedste kvalitet hver eneste dag.

Et nærværende team lytter til dig og tager hånd om enhver udfordring. Med respekt for, at selv små detaljer kan være et stort fremskridt og med bevidstheden om, at håndværket og omsorgen for patienten kræver det bedste udgangspunkt.

 

Totalleverandoer@2x

Totalleverance med bredt udvalg

Køb alt hvad du behøver til din klinik hos én leverandør. Vælg mellem de nyeste og bedste
produkter.

Kompetent rådgivning

Få hurtig support og kompetent sparring. Altid med fokus på dine behov.

Fleksibel-levering@2x

Fleksibel levering til tiden

Få dine varer leveret når du skal
bruge dem og minimér dit lager.

Brug energien på dine fodpatienter. Så tager vi hånd om det du skal bruge i din klinik.

Ambitionen er at gøre det nemt for dig. Personlig vejledning giver dig sikkerhed for, at du altid vælger det rigtige og det bedste til dem, der besøger din klinik. Leveret når det passer dig bedst og altid til tiden.

Forvent et partnerskab, hvor du bliver inviteret ind i en familie af ligesindede fodnørder. Det handler om at sparre med hinanden og løfte sine kompetencer. Alt sammen for at du i sidste ende kan levere en bedre behandling til din næste patient.

 

Siden begyndelsen i 2002 har målet altid været det samme. Better Feet stræber efter at bidrage til, at du kan bedre fødder for dine patienter og at skabe en sundere forretning for dig. Et skridt nærmere hver dag.

Få adgang til attraktive loyalitetsfordele

Styrk din forretning og opnå loyalitetsfordele via vores partnerprogram.

Tilbyd dine kunder eksklusive salgsprodukter

Som kunde hos Better Feet får du adgang til et attraktivt sortiment af salgsprodukter, der kan bidrage til at løfte omsætningen for din fodklinik.