Få adgang til attraktive loyalitetsfordele.
Bliv en del et stærkt partnerprogram.

Forvent et partnerskab, hvor der investeresi hinanden, når du vælger Better Feet. Alle fodklinikker bliver tilknyttet et individuelt loyalitetsprogram med attraktive kundefordele.  

Enkelt for dig
Skab hurtigt overblik og håndtér dine bonuspoint her på bettetfeet.dk, hvor du nemt kan veksle dine point til produkter, der matcher dine personlige ønsker.  

Veksel dine bonuspoint til gaver udfra dit behov

Alle dine indkøb hos Better Feet udløser bonuspoint til dig. Et bredt udvalg af bonusprodukter, gør det nemt for dig, at vælge netop dét, der passer til din smag.

Sortimentet af bonusgaver vil løbende variere og indeholde produkter i forskellige pointklasser. Alt fra vine og slik til kaffeblends og eksklusive espressomaskiner.

Din loyalitet anerkendes med fordele og rabatter

Hos Better Feet tilbyder vi dig et parnterskab. Som trofast kunde belønnes du med ekstra fordele og rabatter. Det er simpelt. Jo mere du handler for, jo flere fordele får du. 

Loyalitetsprogrammet er inddelt i fem fordelstrin, der baseret på dine indkøb de seneste 12 måneder, udløser forskellige loyalitetsfordele for dig. Der er intet abonnement eller skjulte gebyrer. Det er gratis for alle Better Feet kunder.