Tolure HAIRACTIVE

Varenummer: JYTHA

TILBUDSPRIS: Datostempel 04.24 - holdbar min. 1 år efter datostempel 

Et yderst effektivt og sikkert produkt til at modvirke hårtab og genskabe fylde og tæthed i håret

Vejl. udsalgspris 995,-

nb: ved køb af min. 6 stk, kan gratis display følge med - skriv i kommentarfeltet, såfremt dette ønskes

nb: Det anbefales at starte ud med at bruge produktet 1 x dagligt, eller hver anden dag, til huden har vænnet sig til den øgede aktivtet

obs : Varer op til 3 måneder afhængig af tykkelse på hår og område

Der fratrækkes 6 % ved køb af min. 10 stk.

Vejledning : fordel små pump rundt i hovedbunden - Vær obs på at det kommer ned i hovedbunden og ikke i håret. Lav et lille pump ad gangen ned i skilninger og vent til det er "trukket ind"  i hovedbunden. Tilsidst sættes fingerspidserne ned i hovedbunden og der masseres med fast greb, hvor fingrene ikke "gnides" rundt i hovedbunden. På den måde kommer væsken ikke ud i håret

(Vores effektive hairactive serum indeholder ikke minoxidil, som mange hårserum på markedet gør, da der kan være bivirkninger ved indtag af store doser minoxidil)

Tolure Hairactive Ud over AnaGain PF og D-Panthenol, koffein og Follicusan indeholder Tolure® HAIRACTIVE den ekstraordinære aktive ingrediens Redensyl. Hvor effektiv er Redensyl? Redensyl har vist sig at være væsentligt mere effektivt mod hårtab end eksempelvis minoxidil. I en undersøgelse øgede Redensyl hårvæksten med +214 procent, hvilket viste et resultat næsten to gange større end minoxidil. Med Tolure´s specielle kombination af aktive ingredienser er der udviklet et af de mest effektive Hårserum på markedet, overhovedet

Follicusan DP: kan beskytte mod accelereret for tidligt hårtab, revitaliserer hovedbunden og hårsækkene, reaktiverer hårvækstcyklussen, har en positiv effekt på hårtæthed og tykkelse, kan fremme reaktivering af hårvækstcyklussen.

Redensyl: fremmer hårvækst, reducerer hårtab, positiv indflydelse på hårets tæthed og tykkelse

AnaGain PF: baseret på ærtespirer, kan stimulere specifikke signalmolekyler i hudpapillen, reaktivere hårvækst, reducere hårtab, har en positiv indflydelse på hårtæthed, anagen/telogen-forhold (andelen af aktive, voksende hårsække sammenlignet med hår follikler i hvilefasen)

D-panthenol: fugtbindende, giver håret glans, smidighed og fylde, forbedrer skadet hårs tilstand (reparationseffekt) Koffein: det siges at stimulere hårrødderne og stimulere hårvæksten. Dette skyldes, at koffein siges at virke ved hårrødderne som en hæmmer af testosteron.

Hvad kan HAIRACTIV? Hair Activ revitaliserer hovedbunden og understøtter den naturlige vækst af dit hår og giver fyldigere og stærkere hår. Hårets tæthed og tykkelse forstærkes af yderst effektive ingredienser, og dit hår næres intensivt for at fremme en naturlig, sund glans.

Hvordan virker HAIRACTIV? Effektive ingredienser af høj kvalitet i en unik kombination giver sundt, stærkt og mere hårtæthed. Koffein styrker håret, mens D-panthenol binder fugt og tilføjer glans og blødhed. AnaGain PF er baseret på ærteskud og stimulerer og reaktiverer naturlig hårvækst.