TILBUDSPRIS, Mundbind, Danske, Astma- og allergi godkendte, 50 stk, Bred elastik

Varenummer: 9112

Unikke danske mundbind, helt fri for restpartikler, da de er støvsuget 8 gange under produktionen, som de eneste mundbind på markedet.

Udfordring: Plastikfibre fra mundbind til gene i luftvejene GMAF Circular Medico støvsuger mundbindene 8 gange i produktionen for at sikre, at løse plastikfibre ikke generer i luftvejene. GMAF Circular Medico er det eneste firma i verden, der har teknologien til det. Ved støvsugningen fjernes de løse plastpartikler, så de ikke senere ender i luftvejene. Disse Type IIR mundbind er også anbefalet af Asthma Allergy Nordic (Den Blå Krans) eller er produceret af astma- & allergivenlige materialer.

Udfordring: Mundbind og andre plastikprodukter ligger på gader og stræder og spreder giftstoffer i miljøet. Det kan have nogle kæmpe miljømæssige konsekvenser. Mundbind og andre plastikprodukter nedbrydes ikke biologisk, men små plastikfragmenter slides af vind og vejr. Disse små fragmenter spredes i økosystemet og kan blive optaget af dyr, planter og mennesker. Et mundbind frigiver mere mikroplastisk end en plasticpose. Plastikfragmenter kan indeholde kemiske og biologiske stoffer som bisphenol A, tungmetaller mv. Under en pandemi som Corona bruger vi 5 millioner mundbind om dagen i Danmark, og 3 millioner mundbind i minuttet på verdensplan. Løsning: TAKE BACK GMAF Circular Medico har udviklet en helt speciel cirkulær løsning til genanvendelse af værnemidler herunder mundbind. GMAF Circular kan genanvende på til 98% af produktet i vores TAKE BACK løsning – for klinikkerne konkret betyder det, at man kan samle mundbindene i æsken og returnere denne til Randers produktionen, eller ved stort brug, leje affaldsbeholder der tømmes en gang måneden, så mundbindene kan renses og genanvendes Mundbindene kan være en del af produkterne, hvis man ønsker at være ”grøn klinik”

Elastikken er bred, men strammer ikke - tag fat i hver elastik og træk disse forsigtigt ud