DOKUMENTERET EFFEKT - ZOONO® Desinfektion wipes til hud og overflade - forhindrer bakterieudvikling - også meget velegnet til kunststoflæder og ægte læder!

Varenummer: 8225

Unik, videnskabelig dokumenteret, teknologi der forebygger bakterievækst og dræber bakterier/virus. Zoono® skaber, via speciel teknologi, en coating, som skaber et mono-molekylært lagt, der binder sig til overfladen og huden. De antimikrobielle molekyler skaber mikroskopiske ”nåle” der tiltrækker og ”spidder” patogener (bakterier og vira) og dræber dem. Coatingen har fortsat effekt, selvom der vaskes hænder, gøres rent og der er aktivitet. ( i op til 24 timer ).

Påføres en ren og tør overflade.

Zoono® produkterne er TESTEDE og DOKUMENTEREDE og virkningen ift Corona virus er også DOKUMENTERET! Testresultaterne viser, at Zoono® er 99,99% effektiv mod feline Coronavirus!

Der anbefales altid normal rengøring og håndvask – derefter påføres Zooono® via de smarte wipes som en komplementær behandling, der sørger for en signiifikant bedre beskyttelse mod bakterier og virus.

Anvendes f.eks. på hud, instrumenter, dørhåndtag, armlæn, toiletsæder osv - ISÆR KAN FREMHÆVES AT DU KAN OVERFLADEBEHANDLE DIN PATIENTSTOL HVER MORGEN, FOR AT HINDRE BAKTERIEUDVIKLING!

Den billige pris skyldes dato stempling august 2023 - effekten er dog min 12 måneder efter denne dato